Ersättning vid resor

Milersättning säsongen 2012-2013

Klubben rekommenderar att följande schabloner används:

Passagerare i bil till läger och tävlingar utanför Stockholm skall erlägga 5 kr/mil till föraren av den bil de åker med. För att detta skall bli rättvist så uppmanas alla förare att ta ut milersättning av alla passagerare.

Följande schabloner gäller:

Borlänge 50 mil = 250 kr
Idre 110 mil = 550 kr
Tänndalen/Ramundberget 130 mil = 650 kr
Sälenfjällen 90 mil = 450 kr
Vemdalen/Klövsjö 110 mil = 550 kr
Åre/Duved 140 mil = 750 kr

För övriga resmål bör man inom grupperna komma överens om en schablon som alla tar ut så att kostnaden blir densamma oavsett vem man åker med. Det är klubbens förhoppning att detta skall fungera smidigt och leda till en rättvisare kostnadsfördelning för de som åker på läger och tävlingar.

Uppdaterad: 2012-08-22 14:25

Alla medlemmmar i Järfälla Alpina som bokar möten på Sigtunahöjden i Sigtuna och uppger "Järfälla Alpina" som "agent" sponsrar JAK med 4% på de belopp  som är bokat i logi, mat och lokaler.

Vemdalen

Vemdalen bjuder på allsidig skidåkning i form av utförsåkning med rejäla fallhöjder, omfattande spårsystem och fina leder på fjället.

tritech

We turn technology into business

Emric

Postadress: