Hoppa till sidans innehåll

JAK Supporterpass


JAK är en klubb som bygger på ideellt arbete där alla medlemmar hjälps åt. Vi står i liften på kvällar och helger. Vi sprutar snö när det är kallt för att få vår backe Bruket klar för träning och tävling. På helger när backen är öppen så driver vi även Brukets café.

Supporterpassen fördelas mellan träningsgrupperna och fördelas ut av varje grupps supporterpassansvarig.

Supportpasschema 2019  (krävs att du är inloggad)

Att stå i liften

Varje höst så genomför JAK tillsammans med kommunen ett antal utbildningstillfällen för att kunna sköta liften. Information om dessa går ut på våra Facebook- och mejlgrupper.

När du har ditt åtagandepass i liften är det viktigt att du tagit del av liftinstruktioner, kassaredovisning och utrusningdokumentet nedan. Instruktioner finns även i lifthuset.

Att spruta snö

JAK Snowmakers är gruppen som ser till att vi får snö i vår backe varje vinter. Vi genomför utbildning under höstarna hur man hanterar Brukets snöläggningssystem. Nya medlemmar i gruppen får alltid gå med någon mer erfaren tills man är inkörd. Dokumentation av systemet finns i lifthuset i Bruket.

Att stå i serveringen

Caféet håller öppet på helgerna under februari samt ev. tävlingsdagar.

Lördagar och söndagar: 10.00-16.00
Undantag tävlingsdagar: 8.00-16.00

Vi kontaktar den som ska arbeta kommande helg direkt via mail med information om vad som gäller.

De som ska arbeta i caféet tar med varsin hembakad kaka för försäljning samt en kökshandduk för användning.

Email till cafegruppen: This is a mailto link

Uppdaterad: 23 MAJ 2018 22:04 Skribent: Anders Byttner

Postadress:
Järfälla AK - Skidor
Emil Johnsson, Stenbockens väg 24
17565 Järfälla

Besöksadress:
Bruket
17546 Järfälla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

VÅRA SPONSORER

tritech

TIVA logo  

Alla medlemmmar i Järfälla Alpina som bokar möten på Sigtunahöjden i Sigtuna och uppger "Järfälla Alpina" som "agent" sponsrar JAK med 4% på de belopp  som är bokat i logi, mat och lokaler.