Hoppa till sidans innehåll

ARBETSGRUPPER & SUPPORTERPASS


Obs! Denna sida innehåller information som enbart är tillgängligt för medlemmar och kräver inloggning (klicka på låsikonen högst upp till höger). 


  • Supportpasschema 2022 
  • Som inloggad, får du i menyn till vänster en översikt över samtliga arbetsgrupper och mer information om supporterpass. 

Järfälla Alpina Klubbs verksamhet förutsätter engagerade medlemmar

Merparten av allt arbete i klubben sker på ideell bas av medlemmar och föräldrar till tränande barn.

Som förälder till barn i träning måste man vara beredd att ställa upp vid ett flertal tillfällen varje säsong. JAK är en klubb som bygger på ideellt arbete där alla medlemmar hjälps åt.

Att engagera sig har många fördelar - vi är ett härligt gäng som genom vårt engagemang blivit väldigt sammansvetsade. Barn som vuxna får många nära vänner i klubben. Föräldrar får på nära håll vara delaktig i sina barns idrott.

Arbetsgrupp vs supporterpass?

Arbetsgrupper styr upp arbetet inom valda områden. Oftast finns en historik och kunskap som nyare medlemmar kan dra stor nytta och glädje av. Vill du engagera dig i en arbetssgrupp? Kontakta respektive ansvarig!

Supporterpass handlar mer om att utföra ett arbete, tex stå i liften, bemanna cafeet eller spruta snö. Supporterpassen fördelas mellan träningsgrupperna och fördelas ut av varje grupps supporterpassansvarig.

Uppdaterad: 28 MAJ 2018 09:15

Postadress:
Järfälla AK - Skidor
Viktoria Vimberg, Stackvägen 6A
16344 Spånga

Besöksadress:
Bruket
17546 Järfälla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@jarfallaalpina....

Se all info

Provträna med oss!
Kom och provträna med våra yngre grupper (U8 & U10).

VÅRA SPONSORER

blobid0.png

blobid1.png

blobid2.png

 

Alla medlemmmar i Järfälla Alpina som bokar möten på Sigtunahöjden i Sigtuna och uppger "Järfälla Alpina" som "agent" sponsrar JAK med 4% på de belopp  som är bokat i logi, mat och lokaler.