Hoppa till sidans innehåll

Mer info om klubblägret

30 NOV 2016 17:57
  • Skapad: 30 NOV 2016 17:57

Klubblägret börjar närma sig och vi har fortfarande kvar 7 lägenheter I Centrat för er som inte bokat än. (Sista dagen den 3e December).

 

Glöm inte att anmäla er till träning, luncher och middag! Ni hittar det på hemsidan under webshopen. Sista dag för maten är den 9e December

 

Vi har 40 % rabatt på Skipass som kan bokas och betalas på plats. Skipassen köper ni i receptionen på Centrat i Björnrike.

 

 

Tidigare år har det funnits önskemål om att kunna äta middag i restaurangen på fredagkvällen. Ifall vi blir tillräckligt många så serverar restaurangen gärna en buffé, men då behöver vi veta det innan. Maila till This is a mailto link senast på söndag om ni är intresserade. De vill ha ca 40-50 gäster för att öppna för oss. Maila även eventuella allergier eller andra önskemål (vegetarian?) till samma mail för luncher och middag.

 

Vi kommer att komma ut med ett detaljerat program strax innan lägret!

 

Ses i Björnrike!

 

Aktivitetsgruppen

Skribent: Daniel Johansson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Järfälla AK - Skidor
Emil Johnsson, Stenbockens väg 24
17565 Järfälla

Besöksadress:
Bruket
17546 Järfälla

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@jarfallaalpina....

Se all info

VÅRA SPONSORER

tritech

TIVA logo  

 

Alla medlemmmar i Järfälla Alpina som bokar möten på Sigtunahöjden i Sigtuna och uppger "Järfälla Alpina" som "agent" sponsrar JAK med 4% på de belopp  som är bokat i logi, mat och lokaler.